Acest lucru crește riscul de slăbire a imunității – verificați neapărat

Acest lucru crește riscul de slăbire a imunității - verificați neapărat

În doktorky Myslíkové ușor de băut (adică un pahar de vin, střiku, bere) aduce beneficii atât fizice, cât și mentálnímu de sănătate, bastoane apariția diabetului zaharat, a bolii coronariene și păstrează memoria. Consumul excesiv de alcool, dimpotrivă, duce la grave consecințe negative, cum ar fi ciroza hepatică, inflamație a stomacului, pancreasului, creste tensiunea arteriala, ceea ce duce la neurologice dificultăți – leziuni de nervi și de mare risc boli convulsii.

Vezi ce recomanda medicii

Vezi ce recomanda medicii“Acest lucru crește riscul de slăbire a imunității, a crescut semnificativ numărul de boli tumorale. Și ce altceva ar trebui să adăugați, de stilul de viață al oamenilor, care nadužívají de alcool, de obicei, mult mai rău decât în populația generală și de multe ori duce la un comportament riscant promiscuitatea, consumul de droguri și așa mai departe”, – a avertizat doctor Myslíková. http://mikofitbooks.info/

Sub noțiunea de curățare baie pentru a ridica un tratament majoritatea oamenilor ceva care aduce beneficii sănătății noastre, cu toate acestea, uneori poate fi o luptă pentru o alimentație sănătoasă este contraproductivă.

Doctor Agarwalová spune că oamenii care țin unele extreme dieta cu un consum foarte redus de carbohidrati, de obicei, se îmbolnăvesc mai des. Medicul consideră că cauza este deficitul de vitamine și minerale, cum ar fi zinc, seleniu și magneziu, care se poate obține numai de la un regim alimentar echilibrat. Riscul, în opinia sa, amenință, mai presus de toate, de la diete populare, cum Atkinsonova dieta sau frecvente de curățare džusové proceduri.

Dacă dieta ta este echilibrat, un pahar de očistného suc de Agarwalové, desigur, nu doare. Sunt periculoase pentru sistemul nostru imunitar, cu toate acestea, poate fi continuă, sorbind očistných sucuri în căutarea de a pierde in greutate rapid.

Doctor Agarwalová în practică se întâlnește cu femeile, care de multe ori din cauza lucrărilor de călătorie, și apoi se plâng de oboseală cronică și slăbirea sistemului imunitar.

În Agarwalové este cauza principală de expunere la microbi și škodlivinám în avioane și hoteluri, care nu sunt corpul lor obișnuit cu ea.

În Agarwalové este cauza principală de expunere la microbi și škodlivinám în avioane și hoteluri, care nu sunt corpul lor obișnuit cu eaAlți factori, cum ar fi lipsa de odihnă și mese neregulate, de asemenea, pot contribui la slăbirea sistemului imunitar. Agarwalová recomandă pacienților săi, a încercat să respecte obiceiurile de zi cu zi, chiar și la început de drum.

Aceasta înseamnă de a ocupa cel puțin douăzeci de minute pe zi, alimente sănătoase și tu fa-ti prieteni in bagajul de mana snacks-uri, care susțin funcționarea normală a sistemului imunitar, cum ar fi necesitatea de mandarine, nuci, și chiar și de înaltă calitate de ciocolata neagra, care este o sursa buna de magneziu.

Multe studii arată că singurătatea cronică durează mai multe luni sau chiar ani poate fi mult rozhodit sistemul nostru imunitar și de a crește riscul de boli diferite. Cronică de singurătate, de asemenea, mai frecvente decât crezi. Profesorul Steve Cole de la universitatea din california a estimat că 20 % dintre Americani au perseverență și nici un sentiment semnificativ de osamocení sau izolare de ceilalți.

Și în ce alte moduri ne putem întări sistemul imunitar?

“Cu privire la corpul lor putem pe tot parcursul anului grijă, astfel încât înainte de a ataca toxinele și bacilů simplu de a pregăti. Poate sună ca un clișeu, dar pur și simplu aveți nevoie pentru a schimba stilul de viață, contactați în avans față de natură, pentru a asigura organismul cu vitamine, intareste apararea organismului de a antrena nu numai corpul, dar și mintea, în cel mai bun de stres, comandați de sine suficient de odihnă, și o dată la ceva timp, pentru a curăța organismul,” – spune dr. Myslíková cu faptul că printre populare sfaturi, cum de a consolida apararea organismului includ regulat mișcare, alimentație sănătoasă și echilibrată, notná doza de vitamine, în principal din fructe, legume și carne de calitate, un somn bun, și este în valoare de neopomínat chiar corect regimul de băut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *