Eracto a schimbat viata sexuala de mii de bărbați

Eracto a schimbat viata sexuala de mii de bărbați

Intarzia ejacularea, Eracto desigur, de sex masculin, s-a întâmplat în foarte la îndemână, care este mai mare placere de la sex, sau pentru a corecta satisface partenera. Această problemă este, desigur, un privilegiu”, iar tinerii, care sunt doar la început viața sexuală. Motivele pot fi, în special, sau prea puțină experiență, și, prin urmare, tensiunea excesivă. Ejacularea precoce este în cele mai multe cazuri “va ceda”, în sine, cu toate acestea, suntem și așa, ne-am pregătit patru metode garantate pentru o lungă perioadă de sex,

Eracto care ar trebui să vă ajute acum.

EractoSună, poate, prea, dar este una dintre cele Eracto mai importante aspecte pentru o mai bună și lungă de sex. Vedea pentru tine că, dacă puteți pe această temă a vorbi, aproape imediat de o mare tensiune cade, și atunci veți fi în “puterea” de a obține acces la mult mai liber. Aceasta, la rândul său, foarte pozitiv se reflectă chiar și în cea mai de durata actului sexual. Comunicarea într-o relație, în general, precum și în domeniul soulože poate aduce rezultate foarte pozitive.

Acest Eracto lucru este valabil în multe domenii ale activității umane, și, prin urmare, aici. Pentru a întârzia ejacularea în același timp, există o serie de metode, care într-adevăr funcționează. Exercitiul poate fi luat în considerare atunci când se masturbeaza. Cum se face? Încercați membru de teasing de 30 de minute, și întotdeauna, când simți că se apropie de punctul culminant, de a opri și de a continua numai Eracto după un anumit timp. Prin urmare, (cunoscut și sub denumirea de “metoda” start – stop”), deoarece, cu timpul, vei învăța pentru a controla ce se apropie de ejaculare, care apoi pe “câmpul de luptă” va juca un rol important.

O altă metodă, care se poate exercita singur, numit “depresie”. În cazul în care în timpul masturbarii (și, prin urmare, de asemenea, in timpul actului sexual) prea mult, de a opri activitatea, apoi selectați sexy membrelor sub Eracto ghinda. Astfel, fluxul de sânge din penis și de a urca la partea de sus. Ultimul, dar nu cel mai puțin, puteți încerca pentru a consolida muschii pelvieni, care sunt perfecte așa-numitele Kegelovy exerciții. Pur și simplu începe să-și exercite în timpul urinării, atunci când va fi această activitate, încălcând, astfel, veți învăța, de a identifica muschii corespunzătoare și, astfel, vă veți antrena și “întrerupere”.

Întârzierea Eracto in timpul actului sexual

De a lucra pentru o lungă perioadă de výdrži dar poate chiar și în timpul actului sexual. Bine, să zicem, un vârf de actul Eracto sexual întrerupe și se reia după un timp, sau de a încerca așa-numita gresie de penetrare. Eficient este, de asemenea, să încercați cât mai multe poziții, pentruEracto că tot ce se poate, desigur, nevzrušují, și, de asemenea,. Dacă aveți probleme cu ejaculare prematură, selectați unul care “ajunge” la un punct culminant pentru o perioadă lungă de timp. Mulți bărbați, și de multe ori se execută în poziția de “hobby-uri”, Eracto care este vă rog, ca o astfel de micul nostru sfat.

În timpul actului sexual, se poate aplica respirație profundă (detalii aici), care poate încetini, sau încercați să vă gândiți la altceva, de exemplu obligátně sportive, Dar fii atent! Fetele luptă în noroi, aparent, autoritățile nu ne ajută. Și, dacă nu ajuta chiar și acest lucru este, în general, întreabă fata lui, înainte de a soulože privire la modul de a satisface mai întâi Eracto cu mâinile sau gura, care, de asemenea, o modalitate de cum să se ocupe cu excesiv de tensiune și nervozitate. În plus, în orice caz, puteți realiza de sine stătător cu ajutorul masturbarii.

Pentru a intarzia ejacularea, Eracto cu toate acestea, pot fi ușor și rapid de a ajuta, de asemenea, desensibilizante creme și spray-uri, care funcționează în principal în calitate de anestezice locale. De asemenea, se vând prezervative speciale, care conțin un lubrifiant, care lucrează cu o cârpă. În principal în acest caz este vorba de agricultura ecologica Aici, pe loc, de asemenea, de remarcat faptul că de multe ori afectează chiar și utilizarea normală a prezervativului, deoarece cu aplicarea acestui, nu are contact direct cu vnitřkem vaginului. Experiență, Eracto deși nu la fel de intens, pe de altă parte, uneori, de protecție, de fapt, poate face sex, cel puțin pentru un timp, de a prelungi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *